Friday, May 31, 2013

Monday, May 27, 2013

Segmen Grab the Header! by FiQa Nsz

*KLIK BANNER*
Segmen Grab the Header! by FiQa Nsz

segmen ini dibuat untuk menghargai pengunjung blogger blog fiqa. :)

bagi details header. design:

*tema: (2 warna)
*nama blog, warna tulisan
*tagline blog, warna tulisan

Segmen berlansung selama dua hari bermula dari 27/5 hingga 29/5.
*pemenang dicari seramai 5 orang menggunakan random org. dan details yang paling details. ? haha

jom join! KLIK SINI!

tema: peach & pink
nama blog & warna tulisan: : aku-dan-giveaway.blogspot.com, purple pekat
tagline blog & warna tulisan: Kisah aku & giveaway, pink pekat

Saturday, May 25, 2013

Segment Follow Mollow Dan Menang

assalamualaikum.. jom join segmen ni~ tekan banner gempak bawah ni..

jumlah follower mase join: 75 orang je~


   Hadiah Dari Alya Jane:
   1. Camera Lomo Aquapic x1
   2. Topup Rm10 x1
   3. Topup Rm5   x2
   4. Blog Review   x10
   5. Bloglist sampai 31.12.13.  x10.


    Hadiah dari AmerCorner.
    1. Camera lomo aquapic x1.
    2. Topup RM5 x4
    3. Review Blog  x5.
    4. Bloglist sehingga 31.12.13  x10.
done.. 

 start 21.5.2012- 21.6.2013


assalamualaikum.. tata.. take care~

1st Giveaway Lomo by Farah

assalamualaikm.. jom join~
tekan je banner lau nak join~
boleh menang LOmo camera yg cute! <3

Tarikh penting : 11 Mei hingga 1 Jun 2013
Pilihan pemenang : Random.org

Friday, May 24, 2013

First Giveaway by Nurin Aireen & Ieyra Ghani


klik banner untuk join

Assalamualaikum. Akhirnya tercapai jugak hasrat nak buat first GA tapi bukan sorang sorang tau. GA ni berpartner. Terima kasih tak terhingga kepada para sponsor yang sudi sponsor GA first kami ni. Hehe okay dah, malas nak berintro panjang panjang karang merapu ke bab lain. Dengan lafaz bismillah, kami merasmikan GA ni. Nak join GA first kiteorang? Klik banner kat atas. Hadiah-hadiah menarik menanti anda!




 Buku A Doctor In The House Tun Mahathir Biography bernilai RM100
 Buku Islamik
 Bling bling stylish necklace
 Keychain Cameron Highland
 Owl Keychain Felt
 Keychain Little Domo
 Novel The Wedding Breaker 
 Bookmark Tribal
 Shawl/Tudung bawal
 Bookmark doodle
 Bunny fridge magnet
 Shiseido mask
 Sebanyak RM 135 topup ditawarkan untuk para pemenang!


    Klik sini untuk tengok gambaran hadiah dan pembahagiannya! =)





  Jangan risau, pemilihan pemenang adalah 100% menggunakan pak cik random.org. Biar   
  adil untuk semua.


SESIAPA YANG TIDAK MENGIKUT SYARAT, AKAN DIBATALKAN PENYERTAANNYA JADI TOLONG JUJUR!


Kami mencari seramai 54 orang pemenang!! Jom meriahkan GA pertama kami! Mana tahu rezeki anda kali ni! Goodluck 

Wednesday, May 22, 2013

Duo Big Giveaway!


"Duo Big Giveaway!
Due Date 8 Jun 2012
Click Banner!

Big Thanks To :
Nabila Medan, Shafawi, Mizna Online Shop, Zuwairish Shophouse Page, Easy Boutique, Fizgraphic, Faizah Wahab, Norbai'ah, Addin Aisyah, Mahirah, Dyba, Salamah Qalish

Sunday, May 12, 2013

Giveaway Kiyomi Teddy Store by Norsyuhada Binti Johan

assalamualaikum~
jom join sesame~
ade plushie yg COMEL GILEEERRR tuk dimenangi!
tekan banner lau nak join key~

Toro Cat Saiz 0.55m worth RM53.00 hanya di Kiyomi Teddy Store

comelllnyerrrrrrrrrrrrrr~~~~
beso kott~~
kitty *my feberet pulak tu!!!!

kyaaaaaaaaaaaaa!!!! nak jugak! jom join korg!!! 
mungkin rezeki kita!!

tarikh tutup: 31 julai 2013! jom joiiiiiiin!

assalamualaikum.. take care.. tata


Segmen Bloglist by WanMuna

assalamualaikum~
join~

TAMAT : 
24.05.2013 
13.05.2013 jam 11 malam
*tetap, tak ada perubahan

Hadiah

Top refferal x2
(boleh pilih salah 1 dari 4)


Barangan Hello Kitty @ DIY Box checkered / cartoon @ Dress @ Baju
beserta Bloglist dan review


Random x6

Bloglist x17
Review blog x7
Saguhati [ Namecard ] *latest

Saturday, May 11, 2013

Segmen Blogwalking Kita - Kita

assalamualaikum.. let's join~
jom join lau nk menang bookmark, topup n felt clip paper yg menawan~ hehe
tag:
Segmen tamat pada hari rabu 15 Mei 2013


Thursday, May 9, 2013

Hasya's Collection Giveaway

assalamualaikum.. jom join~ hadiah tu memg terbaek...




Pemilihan pemenang:
- Mencari 3 orang pemenang sahaja dengan cabutan bertuah.
Pemenang 1 : Sehelai Halfmoon Shawl ( dipilih oleh pemenang sendiri , bergantung kepada stok yang ada )
Pemenang 2 : Seutas bracelet mutiara sabah.
Pemenang 3 : Topup RM 5.

tag;
Nong
Miss S
Cik Fie
okay.. jom join! tekan banner.. assalamualaikum.. take care~

May Giveaway By Amer Corner

assalamualaikum.. jom join~

Hadiah. (dipilih secara random)
1. Ice Watch x3


2. Top Up RM 5 untuk x6 Orang.



Start 8.May.2013. Tamat pada 8.June.2013.(12midnight)
adiahnnye memg best.. nak ice watch!!!! topup pun nak jugak.. nk join tekan banner yo!

assalamualaikum.. tata.. take care..

Tuesday, May 7, 2013

Maera Ismail Giveaway 2013

assalam~
mari menjoinkan diri..
hadiahnye menarik coz shawl tp yg penting labuh.. hehe.. jom join~ tekan banner key..
assalamualaikum.. tata

Sunday, May 5, 2013

1st BIGGEST GIVEAWAY BY O.S.M

assalam~ join..
tag:

~

TOP REFERRAL
1st : PATUNG ELMO (SEDERHANA BESAR) , PEPLUM/TRIBAL BLOUSE/TRIBAL SHAWL ,
TOPUP RM 10 , KOMIK , BUTTON I <3 BLOGGING

2nd : PEPLUM/TRIBAL BLOUSE/TRIBAL SHAWL , TOPUP RM 5 , BUTON I <3 BLOGGING

3rd : PEPLUM/TRIBAL BLOUSE/TRIBAL SHAWL , KOMIK , BUTTON I <3 BLOGGING

TAMBAHAN : KALAU NASIB ANDA BERTUAH ANDA MUNGKIN DAPAT HADIAH TAMBAHAN IAITU  T-SHIRT I <3 BLOGGING 

SAGUHATI *EHH , HAHA
TOPUP 10 x 3
TOPUP 5 x 3
KOMIK x 5
LE' MUSTACHE NECKLACE x 2
OTHERS NECKLACE x 2
SHAWL x 2
PASHMINA x 1

TAMBAHAN : JIKA BERTUAH ANDA JUGA MUNGKIN DAPAT BUTTON I <3 BLOGGING



1st Double Giveaway by AinMfna

assalam.. join~
my banner~ ni lame pnye..
siap like, follow n lelain.. assalam.. take care~


Friday, May 3, 2013

GiveAway Hijab Square by Nadnod Azizan

assalam.. join~
and 4 me lah~ yg pling menarik skali yang rainbow tu..
kale nye mmg cantek sangat n feberetku~ hehe
bunge2pun beso n sesuai sngt dengan sy yg kbnyakan baju sy plain in colour..
n tudung rainbow tu boleh masuk 4 pelbagai kaler..
lgpon nmpk mcm senang nk bentuk n selesa untuk dipakai..
bnyk lg nk bebel tp cukuplah buat mase ni.. hehe

until then, assalamualaikum... take care..

Simple Giveaway By Nina dan Hani

jom join~

Assalamualaikum , Alhamdulillah akhirnya terlaksana juga nak adakan Giveaway yang simple tetapi hadiah yang lumayan . Semoga GA ini berjalan dengan lancar dan semua dijemput untuk join . GA kali ini 2 blogger berkolabrasi bersama . Diyana Hani dan Mazelina Zaini .
Syarat-syarat :
  1. Follow Blog Mazelina , Diyana Hani  &  Sponsor (diperiksa)
  2. Buat Entry bertajuk Simple Giveaway By Nina dan Hani
  3. Copy coding entry yang telah disediakan dan pastekan di ruangan HTML & publish
  4. Like -->
  5. Letakkan URL Entry GA di ruangan komen Diyana Hani sahaja*
  6. Like page INI dan like INI jugak!

credit: Kak Mia Liana

Hadiah yang bakal dimenangi ialah :


  1. 3 Top Referral daripada blog MAZELINA & 3 Top Referral dari blog Diyana Hani - TSHIRT Running Man
  2. Seorang Pemenang bertuah dengan blog yang Cantik , Kemas , Menarik akan memenangi 1 Blouse Tribal & 1 Button
  3. 24 Orang Pemenang Cabutan Bertuah akan memenangi Tshirt Running Man
  4. Hadiah Saguhati kepada 4 orang blogger 

Jumlah hadiah : 34 Hadiah ^^

Syarat yang senang kan ? Jom Promote dan menjadi Top Referral . Hadiah tentu akan menjadi milik anda !
Pastekan URL GA hanya di entry Diyana Hani !

1st GA by Hijab Valley

assalam.. jom join~

tag:



*Pemilihan pemenang berdasarkan cabutan bertuah/random.
*Hadiah2 untuk GA ni akan diberitahu dlm masa terdekat sbb still in progress. Harap sabar menunggu ye sister semua..
*GA ni akan tamat pada 30 Mei 2013. Pemenang2 akan diumumkan pada  1 Jun 2013.