Thursday, April 11, 2013

SWEET LIZAHANUM'S GIVEAWAY "Suka-suka nak bagi hadiah...........

assalamualaikum~
jom join GA ni korg~ tekan je banner kat atas ni..

kalaulah ade yg nak bg hadiah~ wanie nak sngt cover samsung galaxy ACE yg ade kartun or binatang dgn telinganya.. 
contohnye mcm niy:
comelkan??  
mcm niy pon wanie suke jugak~

yg jenis mcm ni pon wanie suke.. *kecuali micky mouse tu* hehe >_<
tadi pegy jalan2 kat pekan, ade jumpe housing yg ade android.. comel sngt.. nak beli tp rupenye tu utk Samsung corby.. so sad.. why SAMSUNG GALAXY ACE punye takde????

actually mmg da lame dah cari housing mcm niy tp kat sini sush nk carik.. lgpon henpon wanie jenis x popular.. xde stok jual kat kedai.. T____________________T.. *time beli dulu mahal la... haha

so.. mmg hepy teramat lah kalau ade yg sudi nak bg cover galaxy ACE untuk wanie.. i would smile a thousand miles! ^__________________________________________^

all right.. dah settle.. hope sngt boleh mmiliki mende ni.. huhu

*tp xde secret admirer pulk nak bg.. hehe..

okay, done.. assalamualaikum.. tata.. take care..

No comments:

Post a Comment