Wednesday, March 27, 2013

Mira's Mini Giveaway


Assalamualaikum.. jom join GA ni.. adiahnye doll tau.. memang terbaiklah!
ok, 1st of coz la ikot syarat2nye kan~ memule.. banner GA..

syarat!

Peraturan :
Follow blog "Miss Rainbow"
Like page ni : IZUMI SHOP
Buat entry tentang "Mira's Mini Giveaway"
  -buat sepatah dua kata ye-
Letak banner dekat atas and linkkan ke blog Mira
Siap? tinggakan link entry giveaway korang dekat entry ni.
Sertakan cara mira nak contact if korang menang..(senangkan??)

okayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy..
hello earth livings!!

tengo gamba kat niy ----> 
comeeeeeeeeel kan??? kan??
aw... comelnye onigirini.. >_<

SUKE SANGAT!

ha.. tengok plak gamba niy ---> 
sape2 peminat rilakkumma mesty dah sengih je nengok keychain kiut miut niy.. 

SANGAT NICE!

okey.. okey..

korg tengok la plak doll ni ---> 
kyaaaaaaa!! comelnye.. 
*kalaulah boleh menang doll mcm ni.. alangkah indahnyeeee dunia~~
hehhe..

oh ya, korg tau x, nak buat amigurumi a.k.a knitting ni susah tau... perlukan kesabaran + kerajianan yg TINGGI!
*kalau macam wanie ni lupekan xtaulah bile siapnye..

moge2lah ade rezeki kan.. doakanlah.. hehehe..

btw, kalaw korg nk tengok n tempah keychain or lelain dr pemilik GA ni, boleh contact dye @ page fB dye, izumi shop, or twitter mira kagimoto key.. pasty xmenyesal sbb memang comeii!! kualiti pun TERBAEK!

cara nak contact sayer? inbox kat facebook sy @ fB saya~
okey.. done..

ASSALAMUALAIKUM.. take care korg~

1 comment:

  1. dari segmen yg samaaa :D
    http://supersagaaaa.blogspot.com/2013/03/miras-mini-giveaway.html

    ReplyDelete