Saturday, March 9, 2013

FIRST GIVEAWAY BY MIZ RIZHANI

assalamualaikum.. let's join!

Oii org kampung~ jom join GA yang meletTOP! ni.. sbb adiahnye mmg terBAEKK ler..
dah~ jgn banyak mult.. klik banner, buat entry post!

syaratttt!

Syarat-syarat:
1)Mempunyai blog.
2)Follow blog NI dan like NI untuk mengetahui perkembangan GA.
3)Like dan follow sponsor-sponsor(jujur ye)
4)Buat entry yang menarik dan backlink ke entry ini.
5)Kalau rajin tag la kawan dan letak banner di blog(mana tau ada hadiah)
6)Tinggalkan link andatentang GA di bawah entry ini.(komen).


okkkeeeyy.. done like smue sonsor.. follow sudah.. semue sudah la..

tag:
Syaza


nota kaki dari pemilik GA:

Nota kaki: 
-Menggunakan pakcik random dan saya sendiri.
-Top referral akan memenangi hadiah yang istimewa(akan diupdate)
-Sponsor pun boleh join.
-Pemilihan pemenang berdasarkan entry dan blog yang menarik.Entry menarik tu ikut korang la nak buat macam mane..lari jauh dari segmen ni pun tak pe..Asalkan menarik(peluang dapat hadiah yang ohsemm lagi tinggi)..Tapi kalau malas,copy jela banner tu...

12 comments:

  1. anis dtg blog omeyy ni smbil follow sekali :)

    http://anisforeveralone.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Hai dear..thans sebab sudi join ga y tak seberapa dari saya..jom ke blog blogger lain jom...http://whatevadiana.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html

    ReplyDelete
  4. dari GA yang sama . )

    http://www.cikfie.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html

    ReplyDelete
  5. Jenjalan dari GA yang sama^^


    http://aireynhistorylife.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-mizrizhani.html

    ReplyDelete
  6. dari GA yang sama, good luck ^^
    http://www.fatindiana.com/2013/03/first-giveaway-by-mizrizhani.html

    ReplyDelete
  7. Dari GA yang sama, goodluck! :D

    http://sisepet-kinderbueno.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html

    ReplyDelete
  8. hye
    dtg dr GA yg same ^^
    http://iema90.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html

    ReplyDelete
  9. http://nursyafiqahrahmat.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html

    hello,,iqa singgah sini =)

    ReplyDelete
  10. Salam singgah..best of luck..dari segmen yang sama :)

    http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html

    ReplyDelete
  11. hai, datang dari segmen yg sama. meh datang ke blog ina juga :D

    http://nikainaa.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html

    ReplyDelete
  12. datang dari GA yang sama,goodluck yer ^__^ (http://merepekgila.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html)

    ReplyDelete