Wednesday, March 27, 2013

Mira's Mini Giveaway


Assalamualaikum.. jom join GA ni.. adiahnye doll tau.. memang terbaiklah!
ok, 1st of coz la ikot syarat2nye kan~ memule.. banner GA..

syarat!

Peraturan :
Follow blog "Miss Rainbow"
Like page ni : IZUMI SHOP
Buat entry tentang "Mira's Mini Giveaway"
  -buat sepatah dua kata ye-
Letak banner dekat atas and linkkan ke blog Mira
Siap? tinggakan link entry giveaway korang dekat entry ni.
Sertakan cara mira nak contact if korang menang..(senangkan??)

okayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy..
hello earth livings!!

tengo gamba kat niy ----> 
comeeeeeeeeel kan??? kan??
aw... comelnye onigirini.. >_<

SUKE SANGAT!

ha.. tengok plak gamba niy ---> 
sape2 peminat rilakkumma mesty dah sengih je nengok keychain kiut miut niy.. 

SANGAT NICE!

okey.. okey..

korg tengok la plak doll ni ---> 
kyaaaaaaa!! comelnye.. 
*kalaulah boleh menang doll mcm ni.. alangkah indahnyeeee dunia~~
hehhe..

oh ya, korg tau x, nak buat amigurumi a.k.a knitting ni susah tau... perlukan kesabaran + kerajianan yg TINGGI!
*kalau macam wanie ni lupekan xtaulah bile siapnye..

moge2lah ade rezeki kan.. doakanlah.. hehehe..

btw, kalaw korg nk tengok n tempah keychain or lelain dr pemilik GA ni, boleh contact dye @ page fB dye, izumi shop, or twitter mira kagimoto key.. pasty xmenyesal sbb memang comeii!! kualiti pun TERBAEK!

cara nak contact sayer? inbox kat facebook sy @ fB saya~
okey.. done..

ASSALAMUALAIKUM.. take care korg~

Monday, March 25, 2013

5th Giveaway by Aimi Wardina

assalam.. jom join
tag:

Follow/like :
- Ayin Aziz | BLOG / PAGE / TWITTER

- Miz Rizhani | BLOG / PAGE
- Cik Nyna | BLOG
- Siti Nurhafizah | BLOG / PAGE
- Shiera | BLOG / PAGE
- Ain Al-Khawlani | BLOG / TWITTER
- Sweeties Handmade | BLOG / PAGE
- Ayuni Husna | BLOG / PAGE / TWITTER

done.. assalamualaikum.. take care.. wish me luck!


Sunday, March 24, 2013

MINI GIVEAWAY AISYAH HUMAIRA'

assalam.. join~

Giveaway berlangsung 23/3/13 sehingga 31/3/13
jomjoin~

Saturday, March 23, 2013

#1 GIVEAWAY by ARA CRAFT

assalam.. jom join~
Pemenang akan dipilih melalui http://www.random.org/ . Tempoh GA hanyalah sebulan sahaja dan berakhir pada 23 April nanti. Hanya peserta yang cukup syarat sahaja akan di listkan dalam senarai. Jadi, semoga berjaya diucapkan kepada semua. :)



Friday, March 22, 2013

MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara

assalamualaikum.. jom join GA terbaek ni.. klik banner key~
tag:



SheilaSalim,MrsVelentine,PuanGojes,MasZull,SeneoritaBaharin,Hazmanakaspecies1980,NadiaFarahida,Keyme,mamahannybunny,SiMatatajam,DayangDeno,AimanAziz,SuWaRaEntertainment,BetaKupu,SyidaRasyida,HanaMaroo,DatinTyka,ShimaMazlan,MimeMF,ZamaniAbe,MrsValentine,NormiNieza,SayaSukaGelak,CTCHEERY,ERAY,AYUJEAN,Lynn Si Pipi Merah,Kesuma Angsana,Kyle Kesha,Mohd Ridzwan

GEMPAK GIVEAWAY BY AFIE



Hadiah-hadiah untuk peserta
Buttong Badge x5 | Felt hp case x2 | Keychain Felt Craft x7 | Bookmark x1 (mungkin akan ditambah kak shida) | Soft Toy x1 | Pakaian wanita x1 | Tony Moly x1 | J&J Losyen x1 | Elianto BB Cream x1 | Brooch Ribbon x5 | Dress x2 | Inner Neck x2 | Keronsang x2 | Blouse x1 | Blouse peplum tribal x1 | Topup rm10 x2 | Topup rm5 x12 | Miniture Pesawat x2 | Gelang x2

Due Date bakal ditentukan nanti *mengikut naluri Afie.. Kih3..

Pemenang dipilih dari :
1. Top referrel dapat 2 hadiah
2. Cabutan Tangan

Monday, March 18, 2013

Chantek Dress Special Anniversary Giveaway!

assalam.. okey semua org kampung.. jom join skali GA ni.. terbaek..!! korang nak join? tekan banner kat bawah niy~
warning: ini semua copypaste saja~

Assalamualaikum semua!

Alhamdulillah. Kami ada berita gembira nak beritahu. Kami akan buat special GIVEAWAY!
Giveaway ni dibuat sempena 3 tahun usia chantekdress, pada 15 March 2013 ini.

Kami akan buat giveaway 

Ok jom tengok 

Syarat syarat penyertaan.

1. Like facebook chantekdress (LINK FB CHANTEKDRESS)
2. Peserta hanya boleh menyertai salah satu sahaja, samaada melalui Facebook, atau melalui blog.


Bagaimana nak menyertainya?

Kategori Blog

1. Mula - mula, letak banner chantekdress di blog masing-masing. Make sure ada link ke blog chantekdress ya.
2. Buat satu entry bertajuk "Chantek Dress Special Anniversary Giveaway!"
3. Dalam entry tu, mula-mula copylah semua syarat penyertaan, banner, hadiah, info. Kemudian, story lah apa-apa tentang chantekdress. Sekiranya anda pernah membeli baju dari chantekdress, letakkan sekali gambar anda memakai baju tersebut dan itu akan dikira sebagai BONUS!
4. Selepas itu, hantarkan link blog (link entry GA) anda melalui email,chantekdress@gmail.com atau boleh comment pada link ini. Tetapi saya nasihatkan anda email sebab saya nak tahu butir-butir peribadi seperti nama dan phone number.  Sekiranya tiada butir peribadi, penyertaan anda akan terbatal.



Kategori Facebook

1. Post satu status bertajuk "Chantek Dress Special Anniversary Giveaway!", disertakan dengan gambar dan link blog chantekdress (http://chantekdress.blogspot.com/)
2. Dalam status tu, mula-mula copylah semua syarat penyertaan, banner, hadiah, info. Kemudian, story lah apa-apa tentang chantekdress. Sekiranya anda pernah membeli baju dari chantekdress, letakkan sekali gambar anda memakai baju tersebut dan itu akan dikira sebagai BONUS!
4. Selepas itu, copy atau printscreen status yang anda buat, dan hantarkan gambar print screen melalui email, chantekdress@gmail.com  . Sila sertakan butir peribadi anda. Sekiranya tiada butir peribadi, penyertaan anda akan terbatal.

Berikut ialah contoh print screen yang kami mahukan



Hadiah - Hadiah


Ok, kami akan berikan hadiah mengikut kategori. 

Hadiah untuk kategori blog

1. Tempat pertama - Dress bernilai RM85, fashion belt, Key Chain, satu hadiah misteri
2. Tempat kedua - Dress bernilai RM85 dan fashion belt
3. Tempat Ketiga - Dress bernilai RM60 dan fashion belt
4. Tempat keempat - Dress bernilai RM50
5. Tempat kelima - Fashion belt dan keychain


Hadiah untuk kategori facebook

1. Tempat pertama - Dress bernilai RM85 and fashion belt
2. Tempat kedua - Dress bernilai RM60
3. Tempat Ketiga - Dress bernilai RM50
4. Tempat keempat - Fashion belt dan keychain
5. Tempat kelima - Fashion belt


Tahukah anda, kenapa untuk kategori facebook, hadiahnya agak berbeza dengan kategori blog? 
Sebabnya, tidak semua orang boleh lihat status yang anda postkan.. Jadi, hadiah pun limited la.. hehe.

Hadiah mungkin akan ditambah dan diupdate dari masa ke semasa.



Bagaimana pemenang dipilih??


1. Pemenang dipilih berdasarkan entry yang menarik dan cabutan bertuah, juga top referring URL! 



Senangkan nak join GA ni?? Apa lagi, jom lah join!! :)


Bila start GA dan tamat GA??


Tarikh mula pada 11 March 2013 dan akan berakhir pada 1 April 2013..

Cepat- cepat siapa nak hadiah cepat hantar sekarang...


ha.. cepat! jom kite masuk.. moge2 boley menang.. assalamualaikum.. tata.. take care

Giveaway by Glamoure Closet

assalamualaikum.. jom join~



Pemenang Pertama akan mendapat 1 helai Maxi Dress

Pemenang Kedua akan mendapat  1 helai  Tudung

Pemenang Ketiga  akan mendapat 1 helai Tops atau Blouse.

Pemenang akan dipilih secara rambang ya..

Segmen Jom Pilih Hadiah!

assalamualaikum.. join segmen niy~
SYARAT-SYARAT
1) Follow dan like pages blog penganjur
2) Buat satu entry dan tampal banner kat atas yang di link kan terus ke entry tersebut*letak url entry dekat komen entry tersebutsahaja*
3) Pilih dua hadiah yang korang nak
4) Follow dan like pages sponsor
5) Pemilihan pemenang melalui random dan top reffral
6) Tamat 30/3/2013

SENARAI HADIAH
DRESS (3 ORANG)
PEPLUM (2 ORANG)
LIP TINT (2 ORANG)
TOPUP RM10 ( 7 ORANG)
TOPUP 5 ( 5 ORANG)
HANDPHONE CASES (10 ORANG)
KEYCHAIN (10 ORANG)
BODY SCRUB D HERB ( 3 ORANG)
NOVEL (2 ORANG)
BANNER IKLAN DI PINGJE.ORG (SORANG)
TUDUNG BAWAL (4 ORANG)
SHAWL (SORANG)
2 hadiah yang dimahukan ialah: 
  • handphone cases
  • novel
aw... mesti terbaek kalau dpt.. hehe..
all rite.. done follow syaratt! hope ade luck.. assalamualaikum.. take care.






Saturday, March 9, 2013

Giveaway Blog Dear Xila

assalam.. jom join~


Giveaway Blog Dear Xila 
(01/03/12 - 30/03/12)
Tamat @ 9pm

Syarat-syarat penyertaan (wajib) :
1) Terbuka kepada blogger Malaysia.
2) Buat satu entry bertajuk 'Giveaway Blog Dear Xila'.
3) Letak banner giveaway di atas dan backlinkkan dengan entry ini.
4) Jangan lupa follow blog Dear Xila, like FB Blog Dear Xila, follow Google+ dan click CC.
5) Juga follow blog sponsor Sheera Aya Shop dan like Sheera Aya Shop.


FIRST GIVEAWAY BY MIZ RIZHANI

assalamualaikum.. let's join!

Oii org kampung~ jom join GA yang meletTOP! ni.. sbb adiahnye mmg terBAEKK ler..
dah~ jgn banyak mult.. klik banner, buat entry post!

syaratttt!

Syarat-syarat:
1)Mempunyai blog.
2)Follow blog NI dan like NI untuk mengetahui perkembangan GA.
3)Like dan follow sponsor-sponsor(jujur ye)
4)Buat entry yang menarik dan backlink ke entry ini.
5)Kalau rajin tag la kawan dan letak banner di blog(mana tau ada hadiah)
6)Tinggalkan link andatentang GA di bawah entry ini.(komen).


okkkeeeyy.. done like smue sonsor.. follow sudah.. semue sudah la..

tag:
Syaza


nota kaki dari pemilik GA:

Nota kaki: 
-Menggunakan pakcik random dan saya sendiri.
-Top referral akan memenangi hadiah yang istimewa(akan diupdate)
-Sponsor pun boleh join.
-Pemilihan pemenang berdasarkan entry dan blog yang menarik.Entry menarik tu ikut korang la nak buat macam mane..lari jauh dari segmen ni pun tak pe..Asalkan menarik(peluang dapat hadiah yang ohsemm lagi tinggi)..Tapi kalau malas,copy jela banner tu...

5th Anniversary Mini GA

assalamualaikum.. jom join MINI GA ni~
klik banner taw..


Tarikh tutup : 31 Mac 2013 (Tamat pukul 11.30 malam)

hadiahnye alamak.. mmg feveret aku w/pun mini GA jeh.. fuhh.. mngancam.. hehe

Hadiah yang bakal dimenangi :

Tempat pertama : Cardigan labuh + Sehelai Tudung
Tempat kedua : Sehelai tudung + Kerongsang
Tempat ketiga : Inner neck + Kerongsang

3 pemenang saguhati

Kerongsang x 3 orang pemenang


okeeyy.. done.. assalamualaikum.. take care