Saturday, June 23, 2012

Entry Khas~

Okeyyh.. ASSALAMUALAIKUM.. Arynie aku nk buat post "kemenangan" la kononnyer~~ ehhehe

arytuh aku ade join satu GA dari Kak Lida Rahim.. nk tawu? klik--> sini
so, tengs to kak LR sbb bg Wanie menang~~
bukti kemenangan~

klik -->sini pulak

so, aku menanglah RM 20.. tp ade prob cket brkenaan akaun tu so tukalah jadi topup.. aku xkesah pon.. janji dpt free.. wee~~
 *dah dapat pin~~* sukeeeeeeee... ^___^

then join pulak segment header niy~
bace kat sini <---

ni buktinyer
!
!
v
okeylah.. tu jea.. 

untunglah menang walaupun aku xslalu pun join mende niy.. hehehe..

until then, ASSALAMUALAIKUM.. take care




Thursday, June 7, 2012

Tajuk : Segmen Header dan Banner Buatmu l Part 2 by Fatimah Azzarah


Jom la join key~

CIRI2 banner yg aku nak adelah...:

maklumat header:
Nama blog: Aku dan Giveaway~
Url blog: http://aku-dan-giveaway.blogspot.com
Tema/konsep: fairytales
Gabungan warna: Purple cair and biru cair
Gambar:
maklumat banner:
Nama blog: Aku dan Giveaway~
Url blog: http://aku-dan-giveaway.blogspot.com
Gabungan warna: pink cair, biru cair
Gambar:

okey.. done done.. tengkiu... :)